ISO 9001:2000
certificate, valid until
February 20, 2010AQAP 2110
certificate, valid until
May 15, 2009

:: Продукти ::

« HP-100M » 
Преносим доплеров наземен радар с TFT дисплей и възможност за свързване в компютърна информационна с-ма за събиране и обработка на данните, комуникационна връзка с команден център, съвместяване с електронна карта и GPS.
 »  » Предназначен за автоматично откриване на подвижни наземни цели, определяне на техните координати при всякакви метеорологични условия и при отсъствие на видимост (наличие на мъгла, прах, дим и др.).

Още детайли ...


« MK 6217/9 TFT Речен Радар » 
Предназначение: За подобряване сигурността на произволен тип речни плавателни съдове, при придвижване в реки, канали, влизане/излизане от пристанища.
 »  » Радарът е оборудван с TFT дисплей с висока резолюция. Изключително високо качество на обработка и изобразяване на сигнала.

Още детайли ...


« Бреговата Радарна Система (БРС) » 
осигурява : данни необходими за кнотрола върху трафика на плавателни съдове; охрана на речните/морските граници; даани за контрола на околната среда; търсене и спасяване на аварирали плавателни съдове; наблюдение за контрабанда, трафик на наркотици и нелег
 »  » Възможности : - изобразяване на данните от всяка RRP станция във всеки контролен център - Автоматично следене на до 200 цели от всяка станция - Архивиране и изобразяване на радарни и графични данни за целите/обектите - Разрешаване на навигационни проблеми - Обща база данни за трафика на плавателни съдове - Отдалечен контрол на RRP станциите - Използване на видеокамера за наблюдение - Връзки с други информационни системи

Още детайли ...


« Нов речен радар МК 721_RT  » 
Предназначение: За подобряване сигурността на произволен тип речни плавателни съдове, при придвижване в реки, канали, влизане/излизане от пристанища.
 »  » Радарът е оборудван с олекотен редуктор, обтекаема антена и компактен TFT дисплей с висока резолюция. Изключително високо качество на обработка и изобразяване на сигнала.

Още детайли ...


« HP-200M » 
Наземен радар със среден обсег и възможност за свързване в компютърна информационна с-ма за събиране и обработка на данните
 »  » Предназначен за автоматично откриване на подвижни наземни цели, определяне на техните координати при всякакви метеорологични условия и при отсъствие на видимост (наличие на мъгла, прах, дим и др.)

Още детайли ...